Var med och förändra framtiden för hälso- och välbefinnande med Kansei.

Välkommen till Kansei, platsen där framtiden för välbefinnande yrken tar form. Vi är en hälsoklinik som sätter innovation och kvalitet i första rummet. Våra moderna och välutrustade lokaler i temat Nordisk Zen erbjuder en unik miljö för naprapater, massörer, och andra utövare inom hälso- och välbefinnande. Genom att ansluta dig till oss blir du en del av ett nytänkande och kraftfullt team som förändrar branschen.

Kansei är mer än bara en game-changer. Vi skriver om reglerna och vi vill att du hänger med när vi omdefinierar branschen.

Group 415 2@1x

Bli en del av framtiden tillsammans med oss

Hos Kansei får du chansen att hyra in dig i en inspirerande och dynamisk miljö, där innovation och expertis går hand i hand. Vi erbjuder moderna och funktionella utrymmen som är perfekt anpassade för dig och dina klienter.

Group 186 3@1x

Kostnadseffektivt och bekvämt

Vi tror på att ge dig värde för pengarna. Vår hyresmodell är kostnadseffektiv och flexibel, anpassad efter dina behov. Dessutom ger våra högteknologiska lösningar och tillgång till vår AI-teknik dig möjlighet att effektivisera din verksamhet och leverera ännu bättre resultat.

Resurs 3 2

Fler fördelar med Kansei

Fördelarna med att ansluta dig till Kansei sträcker sig långt bortom våra förstklassiga lokaler. Du blir en del av ett innovativt nätverk, får tillgång till vårt system, våra verktyg och plattformar. Dessutom stödjer vi din verksamhet med marknadsföring, vilket hjälper dig att växa och nå ut till fler kunder.

Group-415

Framtidens arbetsplats för dig som företagare

Ta chansen att bli en del av framtidens hälsoklinik. Hos Kansei erbjuder vi mer än bara en arbetsplats. Vi ger dig en plattform för innovation, utveckling och tillväxt i en dynamisk och inspirerande miljö.

Våra moderna och funktionella utrymmen, designade i nordisk zen stil, är mer än bara fysiska lokaler – de är platser där du och dina klienter kan uppleva en atmosfär av lugn, balans och professionalism. Varje detalj i våra utrymmen är noggrant utformad för att främja välbefinnande och produktivitet. Men det är även vår teknik. 

Kansei

Effektivisera och optimera din egna lönsamhet med Kansei

Kansei kombinerar vi en flexibel och kostnadseffektiv hyresmodell med tillgång till spjutspetsteknik, inklusive vår banbrytande AI. Dessa verktyg gör att du kan effektivisera din verksamhet och leverera överlägsna resultat till dina kunder.

Vi går ett steg längre och erbjuder också en komplett service, vilket innebär att vi tar hand om allt från lokalunderhåll till tekniksupport. Med Kansei får du tid och utrymme att fokusera på det du gör bäst, medan vi sköter resten.

Resurs

Hos oss får du trygghet och möjlighet att påverka

Fördelarna med att ansluta sig till Kansei sträcker sig långt bortom våra förstklassiga lokaler. Som en del av Kansei blir du en del i ett banbrytande nätverk av likasinnade yrkesutövare. Detta ger dig en unik möjlighet att lära, samarbeta och utvecklas tillsammans. Med tillgång till vårt omfattande kundregister och exponering på vår välbesökta plattform, får du resurserna att expandera din kundbas och skapa en blomstrande verksamhet.

Vi förstår vikten av sinnesro för den självständiga företagaren. Därför har vi skapat en stressfri miljö där du kan fokusera på det du gör bäst – att ge dina kunder den bästa möjliga servicen. Vi stöder din verksamhet med skräddarsydd marknadsföring för att öka din synlighet och attrahera fler kunder.

På Kansei, är du inte bara en hyresgäst - du är en del av vår vision. En visionär vars strävan efter att lindra mänsklig smärta sammanfaller perfekt med vårt mål om att omforma hälsovården.

Tillsammans skapar vi en miljö där dina ambitioner kan frodas och överträffa förväntningarna. Vi anpassar oss inte bara till dina behov, vi driver dem framåt. Du är inte bara viktig för oss, du definierar oss.

Glöm stressen över att locka kunder och planera varje detalj. Släpp ratten, luta dig tillbaka, och fokusera på ditt mästerskap. Med Kansei får du space att briljera.

Så fungerar det

Det ska vara enkelt att briljera på Kansei! Hos oss kan du antingen driva egen Kanseiklinik eller hyra in dig som hyresgäst och ta del av alla fördelar. Vi utvecklar Kansei hela tiden och du är den komponenten för att vi ska lyckas.

Marknadsföring
Path
Bokningar
Path
Betalningar
Path
Community
Path
Resurs
Path

Löpande bokningar

Nya bokningar går i tur och ordning så alla får löpande bokningar.
Path

Inga utgifter

Vi står för all marknadsföring och kostnader för kassa, system, osv.
Pil

Månadsbetalningar

Du får en utbetalning till ditt konto en gång per månad, i god tid innan löning.

Hyresgäst eller egen klinik?

Hos oss kan du välja mellan att driva egen Kanseiklinik eller vara hyresgäst på en av klinikerna.

Vi klär dig inte bara för framgång, utan ger dig också en fullständig arsenal av verktyg för att nå dit. Från toppmoderna system och bokningsservice till kraftfull marknadsföring och kundrelationer — allt ingår i paketet. Din investering? Det beror på om du vill vara hyresgäst eller om du vill driva egen klinik. 

Vårt koncept

På våra kliniker möter man konceptet Nordisk Zen — Vi sätter en ny standard för estetik, både online och offline. Hos oss är välbefinnande inte bara en tjänst, det är en livsstil.

Har du ambitionen och viljan att driva egen klinik på din ort? Låt oss tillsammans utforska hur du kan ta din karriär till nästa nivå med Kansei.

Bestämt dig redan?

Kansei är inte här för att bara vara med i spelet — vi är här för att ändra spelets regler. Med en kaxig agenda och ett starkt fokus på innovation, är vi på väg att revolutionera branschen. Detta är inte bara en resa, det är ett uppdrag, och vi letar efter de modiga som är redo att kliva upp och följa med oss.

Maila oss

open-in-new copy 4@2x

Kliv in i revolutionen för en rad av unika möjligheter.

Group 168@3x

Maximera din produktivitet, minimera stressen

Hos Kansei fokuserar vi på att ge dig utrymme att göra det du gör bäst. Vi tar hand om det administrativa så du kan koncentrera dig på ditt arbete, vilket minskar stress och ökar produktiviteten.

Group 186@1x

Kostnadseffektivitet - slipp onödiga avgifter

Att hyra hos oss är ett smart ekonomiskt beslut. Vårt all-inclusive upplägg innebär att du betalar en fast hyra och slipper oväntade avgifter och dolda kostnader.

Group 177@1x

Konstant flöde av bokningar med rättvis turordning

Med Kansei behöver du aldrig oroa dig för att få kunder. Vi skapar en jämn och rättvis fördelning av bokningar, så att alla får en del av tårtan.

Group 220@1x

Frihet att fördjupa din expertis

Vi värdesätter din individuella kunskap och expertis och ger dig utrymme att bli ännu bättre på det du gör, utan att behöva tänka på andra aspekter av verksamheten.

Del av ett framtidsriktat, rikstäckande koncept

Genom att bli en del av Kansei ansluter du dig till ett framtidsriktat och expanderande koncept. Vi siktar på att bli en rikstäckande lösning inom välbefinnande och hälsa.

Briljant kundvård genom uppföljning och omsorg

Vi tar hand om din kundvård, med en systematisk uppföljning och genuin omsorg. Vi ser till att varje kund känner sig värderad och väl omhändertagen.

Har du visionen att öppna en Kanseiklinik i din stad?

Är du beredd att ta Kansei-revolutionen till nya höjder? Mejla oss, så dyker vi ner i alla spännande möjligheter tillsammans.

Maila oss

open-in-new@1x
Hoppa på vårt express-tåg mot framtiden och känn pulsen av förändring. Joina Kansei-revolutionen nu.

Maila oss

open-in-new@1x
[wpdreams_ajaxsearchpro id=1]