Upplandsgatan, Stockholm

Upplandsgatan 26, Odenplan, Stockholm

Med öppningen av vår nya flaggskeppsklinik på Upplandsgatan i maj 2024, tar vi på Kansei ett avgörande steg framåt i vår strävan att definiera framtiden för holistisk hälsa. Den här state-of-the-art anläggningen kommer inte bara att vara ett centrum för våra terapeutiska tjänster, utan också hem till en boutique med handplockade hälso- och välbefinnande produkter.

En ny era för hälsokliniker
Kanseis klinik på Upplandsgatan markerar början på en ny era i vår strävan att förbättra människors liv genom integrerad hälsa och välbefinnande. Som vår största och mest avancerade anläggning hittills, kommer denna klinik att sätta en ny standard för vården och servicen vi erbjuder.

Skandinavisk harmoni
Den nya kliniken kommer att ta vårt signaturkoncept, skandinavisk harmoni, till nya höjder. Vi kommer att erbjuda en ännu bredare upplevelse av balans och inre lugn, som genomsyrar allt från den arkitektoniska designen till de tjänster och produkter vi erbjuder.

Cutting-Edge teknik och klassisk visdom
Vår flaggskeppsanläggning kommer att vara utrustad med de senaste teknologierna och mest innovativa behandlingsmetoderna, allt från AI Zenya till muskuloskeletalt ultraljud. Dessa moderna tekniker kommer att kombineras med traditionella behandlingsmetoder, vilket gör att vi kan erbjuda en bred skala av tjänster anpassade till varje individs behov.

En boutique med hälsoprodukter
För första gången kommer vi också att innehålla en boutique i våra lokaler. Butiken kommer att erbjuda ett noggrant utvalt sortiment av produkter för att stödja din hälsa och välbefinnande, inklusive naturliga kosttillskott, skönhetsprodukter, yoga- och meditationsredskap, samt andra handplockade hälso- och välbefinnandeartiklar.

Din hälsa, i centrum
Hos Kansei på Upplandsgatan kommer ditt välbefinnande alltid att vara i centrum. Oavsett om du söker lindring från kronisk smärta, vill förbättra din fysiska kondition eller helt enkelt strävar efter att hitta inre lugn, kommer du att finna vad du söker här. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår flaggskeppsklinik och ta del i din resa mot en hälsosam och harmonisk livsstil.

Öppettider

Kliniken är under uppbyggnad och öppnar 2024.

Måndag:

Tisdag:

Onsdag:

Torsdag:

Fredag:

Lördag:

Söndag:

Hitta hit

Torsgatan, 72, Vasastan, Stockholm
Vägbeskrivning med Google Maps
Tunnelbana:
Buss:

Sätt upp dig på väntelistan

Fyll i din information så kontaktar vi dig med nyheter för Upplandsgatan.

[wpdreams_ajaxsearchpro id=1]