Gå inte runt och ha ont i onödan. Behandla själv med vår AI.

Gå inte runt med muskuloskeletala smärtor i onödan. Behandla själv.

Zenya förvandlar hur du upplever vård med sin AI, tränad av toppexperter inom kiropraktik, naprapi och fysioterapi. Vår banbrytande plattform revolutionerar vården genom att ge dig kontrollen. Nu kan du behandla din muskuloskeletala smärta bekvämt hemifrån, på dina villkor.

Få en diagnos genom en medicinsk intervju

Prata med Zenya är som en enkel konsultation med vården – bara svara på frågorna som ställs. Din medicinska intervju är klar på bara 8-12 minuter, och sedan har Zenya all information som behövs för att sätta ihop en anamnes, en medicinsk sammanfattning och ge dig en diagnos.

Skapa din egna behandlingsplan

Med Zenya får du en personligt anpassad behandlingsplan som passar just dina behov när det kommer till muskuloskeletal smärta. Allt utifrån vad du berättar för Zenya. Du får övningar, nyttig information och massor av smarta tips för att du ska må bättre.

Behandla din muskelsmärta själv

Ta hand om din muskuloskeletala smärta på ditt sätt, precis när det passar dig, hemifrån. Inte nog med att du steg för steg kan bli smärtfri på egen hand – du sparar även pengar på kuppen.

Zenya är lärd att förstå olika former av muskuloskeletala tillstånd

Med avancerad AI-teknik analyserar Zenya dina symtom för att snabbt identifiera och förstå dina unika smärtor, oavsett om de är akuta skador eller kroniska tillstånd.

Zenya är tränad av toppexperter inom kiropraktik, naprapati och fysioterapi och har stor kunskap inom de flesta symtom och tillstånd som idag är kända för vården.

Din behandlingsplan är specialanpassad och genomtänkt, så att du får de bästa förutsättningarna att bli fri från smärta

I din skräddarsydda behandlingsplan får du allt du behöver för ett liv fritt från smärta. Zenya guidar dig genom behandlingen med en tydlig introduktion, ger dig en prognos för din behandling, effektiva övningar, fysiska aktiviteter, precisa råd, motivationsboosters och mycket mer – allt anpassat precis för dig.

Du startar helt kostnadsfritt och betalar sedan enbart för det du behöver. Till en bråkdel av vad ett vårdbesök kostar.

Börja din resa mot ett smärtfritt liv helt kostnadsfritt. Därefter betalar du endast för de tjänster du faktiskt använder – till en kostnad som är en bråkdel av vad ett traditionellt besök hos vården skulle innebära. Detta gör det enkelt och ekonomiskt fördelaktigt för dig att få precis den hjälp du behöver, när du behöver den, utan onödiga utgifter.

Påbörja din egenbehandling med Zenya och ta del av alla fördelar. Du kan alltid specialist hos oss vid behov.

Starta din egen behandlingsresa med Zenya och lås upp ett hav av fördelar. Inte nog med att du får tillgång till skräddarsydda behandlingsplaner och innovativa verktyg för att hantera din smärta, men du har även friheten att när som helst kontakta våra specialister på Kansei så hjälper de dig med din vårdplan och kan även komplettera med praktisk vård på klinikerna om du känner behovet av det.

Med Zenya vid din sida är professionell vägledning bara ett klick bort, vilket ger dig tryggheten att du inte är ensam på din väg mot bättre hälsa.

Zenya är revolutionerande för muskuloskeletal smärta — Starta kostnadsfritt

Inled ett liv utan smärta med hjälp av vår världsrevolutionerande teknik.

Gör din medicinska intervju

Zenya är tränad för att förstå olika former av symtom och hjälpa dig till en smärtfri vardag.

Köp din behandlingsplan

Behandlingsplanen är unik för dig och ger dig rätt förutsättningar för att bli smärtfri på egen hand.

Skapa din anamnes

När din intervju är klar skapar du en sammanfattning (anamnes) av ditt medicinska behov.

Genomför din behandling

Du genomför din behandling på egen hand och i din takt.

Köp din diagnos

Köp din unika diagnos efter din medicinska intervju och anamnes är genomförd.

Återuppta chatt vid behov

Vid behov kan du alltid komplettera information om ditt tillstånd till Zenya.

[wpdreams_ajaxsearchpro id=1]