Våra behandlingar
[menu name=Vara-behandlingar]
Upptäck själv
[menu name=Upptäck-själv]
Symtomguide A-Ö
[menu name=Symtomguide-A-Ö]
Hälsoartiklar
[menu name=Hälsoartiklar]
Om oss
[menu name=om-oss]
Kundservice
[menu name=Kundservice]

Idrottsmassage

Vårt team av specialiserade terapeuter är här för att stödja dig i din atletiska resa. Genom skräddarsydda idrottsmassage-behandlingar, hjälper vi dig att hålla din kropp i toppform, redo för alla utmaningar som din sport kan medföra.

Låt oss hjälpa dig att ta din atletiska prestation till nästa nivå. Med Kanseis idrottsmassage kan du förbättra återhämtningen, minska skaderisken och optimera din kropp för att nå dina sportsliga mål.

Dynamisk återhämtning

På Kansei vet vi att idrottsmassage är mer än bara en välförtjänt belöning efter ett intensivt träningspass. Det är en dynamisk återhämtningsprocess, designad för att förbereda dina muskler för framtida prestationer, inklusive smärtlindring och förbättrad funktion av rygg och ländrygg.

Fokus på funktion och prestation

Våra terapeuter är experter på att identifiera och behandla muskelspänningar som ofta ackumuleras från regelbunden fysisk aktivitet. Varje tryck och knådning är inriktad på att förbättra cirkulationen, minska spänningar och förbättra din kropps funktion och prestation, vilket är särskilt relevant för dig som lider av ont i ländryggen eller smärta i ländryggen.

Personlig anpassning för varje atlet

Oavsett om du är en inbiten löpare, frekvent gym-besökare eller en professionell atlet, erbjuder vi personligt anpassade behandlingar för att adressera dina unika behov och mål. Vi tar även hänsyn till den specifika sport du utövar, för att kunna erbjuda mest relevant och effektiv vård, inklusive att minska risken för idrottsskador.

8 fördelar med idrottsmassage

  1. Snabbare Återhämtning: Forskning visar att idrottsmassage kan påskynda muskelåterhämtning genom att förbättra cirkulationen och stimulera lymfatisk dränering. Detta hjälper till att snabbt eliminera metaboliska avfallsprodukter efter intensiv träning.
  2. Förbättrad Flexibilitet: Regelbunden idrottsmassage kan öka ledrörligheten och vävnadselasticiteten, vilket kan minska risken för skador och förbättra din atletiska prestation.
  3. Smärtlindring: Idrottsmassage har visat sig vara effektiv för att lindra både akut och kronisk smärta, inklusive muskelspänning och spänning från överansträngning.
  4. Minskad Träningsvärk: Studier har visat att idrottsmassage kan minska träningsvärk med upp till 30% jämfört med vila ensamt.
  5. Förbättrad Prestation: Genom att förbättra muskelfunktionen och flexibiliteten kan idrottsmassage faktiskt förbättra din atletiska prestation, så att du kan träna hårdare och längre.
  6. Stressreducering: Idrottsmassage kan hjälpa till att minska stressnivåerna genom att minska nivåerna av stresshormonet kortisol och öka nivåerna av “glädjehormonet” serotonin.
  7. Främjar Mental Skärpa: Många idrottare rapporterar att de upplever förbättrad fokus och mental klarhet efter en idrottsmassage, vilket kan vara avgörande under tävlingar och intensiva träningspass.
  8. Förebygger Skador: Genom att uppmärksamma potentiella problemområden innan de blir allvarliga, kan idrottsmassage hjälpa till att förebygga framtida skador och hålla dig i spel längre.

Boka behandling hos Kansei

Din resa mot välbefinnande och en smärtfri tillvaro börjar här, hos Kansei. Genom att boka ett besök med oss tar du steget mot en bättre hälsa, stärkt av en gemenskap av experter som engagerar sig i din unika vårdplan.

Våra behandlingar
[menu name=Vara-behandlingar]
Upptäck själv
[menu name=Upptäck-själv]
Symtomguide A-Ö
[menu name=Symtomguide-A-Ö]
Hälsoartiklar
[menu name=Hälsoartiklar]
Om oss
[menu name=om-oss]
Kundservice
[menu name=Kundservice]
Group-5

Chatta med Kansei’s AI Zenya

Med Zenya får du en personligt anpassad hälsoplan, inte generiska råd!
Så fungerar det
bolt
Interaktiv diagnostik: Zenya analyserar dina symptom och ger skräddarsydda diagnoser baserat på dina specifika besvär och behov.
bolt
Tillgänglig överallt: Få omedelbar åtkomst till dina personliga dokument och behandlingsplaner var som helst, när som helst på Mina Sidor.
bolt
Kostnadseffektivt: Njut av en omfattande vårdlösning som är mer prisvärd än traditionella terapeutbesök.

Botanisera i kunskap på egen hand

Kansei bidrar aktivt med sin djupgående kunskap genom att författa artiklar skräddarsydda för att spegla våra patienters vardagsliv. Vi är övertygade om värdet i att främja självhjälp, och tror att informerad läsning i kombination med teknik och vår kunskap är nyckeln till detta.

[wpdreams_ajaxsearchpro id=1]