Dataskyddspolicy för Kansei AB

1. Inledning

Vi på Kansei AB (559284-9631, Ynglingatan 17, 113 47 Stockholm) värdesätter din integritet och arbetar aktivt för att skydda dina personuppgifter. Denna dataskyddspolicy förklarar vilka typer av personuppgifter vi samlar in, hur vi använder dem, vem vi delar dem med, och vilka rättigheter du har när det gäller dina personuppgifter.

2. Insamling av personuppgifter

När du använder vår tjänst Zenya, samlar vi in följande typer av personuppgifter:

Kontaktinformation

Denna kategori innefattar information som vi använder för att direkt eller indirekt identifiera och kontakta dig. Detta kan innefatta ditt namn, postadress, e-postadress och telefonnummer. Vi använder denna information för att skapa och hantera ditt konto, tillhandahålla support och sända viktig information om vår tjänst.

Användarinformation

Denna kategori innefattar data relaterad till ditt konto och din användning av Zenya. Det kan vara information såsom ditt användarnamn, lösenord och andra uppgifter du tillhandahåller när du registrerar dig för tjänsten, samt uppgifter om din användning av tjänsten, exempelvis vilka funktioner du använder och hur ofta. Denna information hjälper oss att förstå och förbättra din användarupplevelse.

Kommunikationsdata

Denna kategori innefattar all kommunikation mellan dig och oss, såsom meddelanden, kommentarer eller feedback som du tillhandahåller via vår tjänst, e-post eller andra kommunikationskanaler. Kommunikationsdata används för att förbättra vår tjänst och ge support.

Hälsoinformation

Denna kategori omfattar information om din hälsa som du delar med oss när du använder Zenya. Det kan inkludera personlig hälsoinformation, diagnoser från tidigare eller pågående vård och behandling, behandlingsdata såsom tidigare eller pågående behandlingsplaner och mediciner, kroppsinformation som kroppsmått och fysiska egenskaper, vårddata som information från tidigare sjukhusbesök eller läkarbesök, journaldata som kan innehålla tidigare medicinska journaler, motionsvanor, och information om ditt nuvarande hälsotillstånd. Denna information hjälper oss att personanpassa den tjänst vi tillhandahåller till dig, generera behandlingsplaner och hjälpa dig med ditt välbefinnande.

Teknisk data

Denna kategori innefattar teknisk information som vi samlar in när du använder Zenya. Detta kan vara din IP-adress, typen av enhet du använder (exempelvis smartphone, surfplatta, dator), operativsystemet på din enhet, din webbläsare och dess version, ditt nätverk och internetleverantör, de sidor på vår webbplats som du besöker, tid och datum för ditt besök, den tid du tillbringar på dessa sidor, information om din plats baserad på din IP-adress, unika enhetsidentifierare och andra diagnostiska data. Vi kan även samla in information om händelser på din enhet som systemaktivitet, hårdvarainställningar, webbläsarinställningar, browser cookies, och inloggnings- / utloggningsdatum och -tider. Teknisk data hjälper oss att analysera användarmönster, förbättra vår tjänst, lösa tekniska problem, och för att säkerställa säkerheten för vår tjänst.

3. Användning av personuppgifter

Vi använder dina personuppgifter för följande ändamål:

4. Delning av personuppgifter

Vi kan komma att dela dina personuppgifter med:

5. Lagring av personuppgifter

Vi lagrar dina personuppgifter så länge det är nödvändigt för att uppfylla de ändamål för vilka de samlades in, eller för att uppfylla våra juridiska förpliktelser.

6. Dina rättigheter

Du har rätt att begära tillgång till, ändra eller radering av dina personuppgifter. Du har också rätt att begära begränsning av eller invända mot behandlingen av dina personuppgifter. För att utöva dessa rättigheter, vänligen kontakta oss på [email protected]. Vi har dock möjlighet att i och med begränsning av ditt konto, avsluta detta eftersom vi inte kan uppfylla våra villkor för tjänsten om begränsning av datatillgång sker.

7. Dataskyddsansvarig

Vår dataskyddsombud är Carl-Robert Kårell. Du kan kontakta honom på [email protected] om du har några frågor eller bekymmer angående hur vi behandlar dina personuppgifter.

8. Ändringar i denna dataskyddspolicy

Vi kan uppdatera denna dataskyddspolicy från tid till annan. Om vi gör väsentliga ändringar kommer vi att informera dig genom att publicera den uppdaterade policyn på vår webbplats. Om du fortsätter att använda tjänsten efter att vi har publicerat den uppdaterade policyn, accepterar du de ändrade villkoren.

Sist uppdaterad: 26 okt 2023.

Vi förbehåller oss rätten att ändra denna dataskyddspolicy när som helst och rekommenderar därför att du regelbundet besöker denna sida.

[wpdreams_ajaxsearchpro id=1]