Våra behandlingar
[menu name=Vara-behandlingar]
Upptäck själv
[menu name=Upptäck-själv]
Symtomguide A-Ö
[menu name=Symtomguide-A-Ö]
Hälsoartiklar
[menu name=Hälsoartiklar]
Om oss
[menu name=om-oss]
Kundservice
[menu name=Kundservice]

Möt experterna på Kansei

På Kansei, är våra medarbetare vår mest värdefulla tillgång.

Möt våra specialister
Kansei

Carl-Robert ”Calle” Kårell

Legitimerad naprapat, Klinikansvarig

Carl-Robert är en innovativ behandlare som specialiserar sig på prestandaökning, smärtlindring och skadeåterhämtning. Han tillhandahåller framstående behandlingar genom hans unika kombination av mjukvävnadstekniker, såsom Active Release (ART), tillsammans med Contemporary Medical Acupuncture och ledmanipulation för att optimera sina resultat.

* Begränsad tillgänglighet

Magnus Wennerlund på Kansei

Magnus Wennerlund

Legitimerad fysioterapeut
Magnus är en erfaren legitimerad fysioterapeut som under en stor del av sin karriär har fokuserat på behandling och diagnostik av axelpatienter. Han har ägnat en betydande tid åt att arbeta med ultraljudsdiagnostik och ultraljudsvägledda interventioner inom detta område. Han engagerar sig även i forskning om axeldiagnostik och leder föreläsningar samt kurser i ultraljudsdiagnostik och injektionsteknik för axlar både nationellt och internationellt.
ZENYA AI by Kansei

Zenya AI

Behandlingsspecialist

Zenya är en viktig vårdspecialist här på Kansei. Hon ger patienter runt om i Sverige den vård de förtjänar samtidigt som patienten själv får möjligheten att självbehandla. Zenya är specialicerad på muskuloskeletala besvär och upplärd av oss här på Kansei.

Kundservice

Jobba på Kansei?

Hos Kansei finns det alltid plats för begåvning. Vi söker ständigt efter engagerade och kunniga yrkesutövare med specialinriktningar inom hälsa och välbefinnande. Vår ambition är att samla en mångfald av experter under vårt tak för att skapa en unik helhet för våra kunder.

Våra behandlingar
[menu name=Vara-behandlingar]
Upptäck själv
[menu name=Upptäck-själv]
Symtomguide A-Ö
[menu name=Symtomguide-A-Ö]
Hälsoartiklar
[menu name=Hälsoartiklar]
Om oss
[menu name=om-oss]
Kundservice
[menu name=Kundservice]
Group-5

Chatta med Kansei’s AI Zenya

Med Zenya får du en personligt anpassad hälsoplan, inte generiska råd!
Så fungerar det
bolt
Interaktiv diagnostik: Zenya analyserar dina symptom och ger skräddarsydda diagnoser baserat på dina specifika besvär och behov.
bolt
Tillgänglig överallt: Få omedelbar åtkomst till dina personliga dokument och behandlingsplaner var som helst, när som helst på Mina Sidor.
bolt
Kostnadseffektivt: Njut av en omfattande vårdlösning som är mer prisvärd än traditionella terapeutbesök.

Botanisera i kunskap på egen hand

Kansei bidrar aktivt med sin djupgående kunskap genom att författa artiklar skräddarsydda för att spegla våra patienters vardagsliv. Vi är övertygade om värdet i att främja självhjälp, och tror att informerad läsning i kombination med teknik och vår kunskap är nyckeln till detta.

[wpdreams_ajaxsearchpro id=1]