Våra behandlingar
[menu name=Vara-behandlingar]
Upptäck själv
[menu name=Upptäck-själv]
Symtomguide A-Ö
[menu name=Symtomguide-A-Ö]
Hälsoartiklar
[menu name=Hälsoartiklar]
Om oss
[menu name=om-oss]
Kundservice
[menu name=Kundservice]

Injektionsbehandling

Börja din resa mot en smärtfri tillvaro med våra injektionsbehandlingar. Utförda av våra erfarna specialister, kan dessa behandlingar ge betydande lättnad och förbättring i din vardag.
Stig in i en värld av smärtlindring: Upptäck effektiviteten i injektionsbehandlingar med Hyraluronsyra, ACP och Kortison — Låt oss hjälpa dig att återupptäcka friheten från obehag. Med våra injektionsbehandlingar erbjuder vi dig en effektiv lösning på långvariga hälsoproblem.

ACP-injektioner

ACP är en behandling som använder patientens eget blod för att öka mängden blodplättar och stimulera läkning
Naprapati

ACP-injektioner, som involverar användning av patientens eget blod för att stimulera vävnadsregenerering och läkning, kan förstärkas med hyaluroninjektioner. Hyaluron, en naturlig substans i kroppen, bidrar till fukt och elasticitet i ledvätskan, vilket kan förbättra rörligheten och minska smärta. Behandlingsprocessen innefattar att ta ett blodprov från patienten och sedan använda en centrifug för att skapa en koncentration av blodplättar i plasman, vilka är kända för sin förmåga att stimulera cellreproduktion och vävnadsregenerering.

Så går det till

ACP-injektionsbehandling är en enkel och snabb procedur som vanligtvis genomförs på mindre än en timme. Först tar vi en liten mängd blod från dig och separerar blodplasman i vår centrifugmaskin. Därefter injicerar vi den högkoncentrerade blodplasman tillbaka i det område som behöver behandling.

Du kan förvänta dig en mild stickande eller brännande känsla under injektionen, men detta är normalt och vanligtvis kortvarigt. Efter behandlingen kan det uppstå viss svullnad och ömhet i det behandlade området, men detta försvinner vanligtvis snabbt.

Fördelar

Kortisoninjektioner

Kortison är känt för sin förmåga att ge effektiv och snabb lindring från smärta och inflammation för en rad sjukdomar och tillstånd, inklusive reumatiska sjukdomar och allergiska reaktioner

ACP-injektioner

Kortisonbehandling, som tar mindre än en timme att genomföra, kan lindra smärta och förbättra rörligheten genom att dämpa kroppens inflammatoriska respons. Trots att viss svullnad och ömhet kan förekomma post-behandling, är symptomen generellt milda och övergående, vilket möjliggör återgång till normala aktiviteter snabbt. Kortison är känt för sin förmåga att ge effektiv och snabb lindring från smärta och inflammation för en rad sjukdomar och tillstånd, inklusive reumatiska sjukdomar och allergiska reaktioner.

Så går det till

Injektionen utförs vanligtvis på några minuter och patienten kan känna en liten stickande eller brännande känsla under injektionen, men detta är vanligtvis mild och kortvarig.

Efter behandlingen kan det uppstå viss svullnad och ömhet i det behandlade området, men detta är vanligtvis mildt och försvinner snabbt. Du kan återgå till normala aktiviteter kort efter behandlingen.

Fördelar

Hyraluronsyra

Hyraluronsyra är en effektiv och naturlig behandling för att minska smärta och förbättra rörlighet vid sjukdomar

Injektionsbehandling
Hyraluronsyra-behandling är en naturlig och effektiv metod för att lindra smärta och förbättra rörligheten vid olika sjukdomar. Genom att injicera hyraluronsyra, ersätter vi den naturliga ledvätskan, vilket minskar smärta och inflammation samtidigt som ledens rörlighet förbättras. Denna behandling ger inte bara långvarig smärtlindring utan minskar också behovet av smärtstillande mediciner. Dessutom är det en snabb, enkel behandling som kan utföras direkt i våra kliniker, vilket gör den till ett bra alternativ för dem som vill undvika invasiva behandlingar.

Så går det till

Det tar vanligtvis mindre än en timme att genomföra behandlingen. Injektionen kan kännas lite obehaglig, men vanligtvis är smärtan mild och kortvarig.

Efter behandlingen kan det uppstå en viss svullnad och ömhet i det behandlade området, men detta är normalt och försvinner snabbt. Vi rekommenderar att du undviker ansträngande aktiviteter och tung lyftning de första dagarna efter behandlingen.

Fördelar

Boka behandling hos Kansei

Din resa mot välbefinnande och en smärtfri tillvaro börjar här, hos Kansei. Genom att boka ett besök med oss tar du steget mot en bättre hälsa, stärkt av en gemenskap av experter som engagerar sig i din unika vårdplan.

Våra behandlingar
[menu name=Vara-behandlingar]
Upptäck själv
[menu name=Upptäck-själv]
Symtomguide A-Ö
[menu name=Symtomguide-A-Ö]
Hälsoartiklar
[menu name=Hälsoartiklar]
Om oss
[menu name=om-oss]
Kundservice
[menu name=Kundservice]
Group-5

Chatta med Kansei’s AI Zenya

Med Zenya får du en personligt anpassad hälsoplan, inte generiska råd!
Så fungerar det
bolt
Interaktiv diagnostik: Zenya analyserar dina symptom och ger skräddarsydda diagnoser baserat på dina specifika besvär och behov.
bolt
Tillgänglig överallt: Få omedelbar åtkomst till dina personliga dokument och behandlingsplaner var som helst, när som helst på Mina Sidor.
bolt
Kostnadseffektivt: Njut av en omfattande vårdlösning som är mer prisvärd än traditionella terapeutbesök.

Botanisera i kunskap på egen hand

Kansei bidrar aktivt med sin djupgående kunskap genom att författa artiklar skräddarsydda för att spegla våra patienters vardagsliv. Vi är övertygade om värdet i att främja självhjälp, och tror att informerad läsning i kombination med teknik och vår kunskap är nyckeln till detta.

[wpdreams_ajaxsearchpro id=1]