Våra behandlingar
[menu name=Vara-behandlingar]
Upptäck själv
[menu name=Upptäck-själv]
Symtomguide A-Ö
[menu name=Symtomguide-A-Ö]
Hälsoartiklar
[menu name=Hälsoartiklar]
Om oss
[menu name=om-oss]
Kundservice
[menu name=Kundservice]

Om Kansei

Vi är mer än bara en klinik för fysisk vård - vi är din partner på resan till optimal hälsa och välbefinnande. Vårt holistiska tillvägagångssätt kombinerar naprapati, kiropraktik, träning och näring för att skapa skräddarsydda, omfattande behandlingsplaner. Med vår unika fusion av skandinavisk estetik, "Nordisk Zen", skapar vi en lugnande atmosfär för din vård. Vi är stolta över att vara pionjärer inom teknik och innovation med Zenya, vår AI, som bidrar till att göra vården mer tillgänglig för alla.
Resurs 2 + Group 7 Mask 2

Vem är vi?
Kansei är mer än bara en hälso- och friskvårdsklinik. Vi är en dynamisk, visionär och patientfokuserad organisation som är engagerad i att förbättra och främja din hälsa och ditt välbefinnande. Med multidisciplinär kunskap inom naprapati, kiropraktik, träning och nutrition strävar vi ständigt efter att ge dig den bästa vården och den mest effektiva behandlingen.

Vår filosofi
Hos Kansei tror vi på en integrerad och personcentrerad vårdmodell där vi ser hela människan, inte bara symptomen. Vi tar hänsyn till alla aspekter av ditt liv – fysisk, mental och emotionell – för att skapa en individuell och helhetsskapande vårdplan. Vi vill inte bara hjälpa dig att bli fri från smärta och obehag, utan att även leva ett balanserat, hälsosamt och harmoniskt liv.

Nordisk minimalism – vår signaturstil
Klinikerna är inspirerad av den skandinaviska estetiken och filosofin om enkelhet, minimalism och funktionalitet. Det är vår inriktning på att skapa en miljö och atmosfär av lugn och harmoni i vilken du kan fokusera på din hälsa och ditt välbefinnande. Detta syns i designen av våra kliniker, kvaliteten på vården vi erbjuder, och de hälso- och välbefinnandeprodukter vi rekommenderar.

Zenya — vår egenutvecklade AI
I linje med vår strävan att vara i framkant av teknisk innovation och att göra vården mer tillgänglig, har vi utvecklat Zenya, den första AI’n på marknaden som är tränad att behandla problem som orsakar smärta och nedsatt funktion i muskler och leder. Med Zenya kan du enkelt och kostnadseffektivt få en diagnos och personlig behandlingsplan från bekvämligheten av ditt hem, men alltid med möjligheten till professionell handledning från vårt team.

Våra kliniker inriktade på idrott och hälsa
Med våra specialiserade kliniker för idrott och hälsa i Hagastaden och det kommande flaggskeppet på Odenplan i Stockholm, strävar vi efter att erbjuda en högklassig upplevelse inom idrottsmedicin, hälsa och välbefinnande. Varje klinik är designad för att vara en lugn och välkomnande miljö där du kan fokusera på att förbättra din prestation och återhämtning inom idrott, samtidigt som du tar hand om din allmänna hälsa och ditt välbefinnande. Hitta till våra kliniker och ta det första steget mot en förbättrad idrottsprestation och ett ökat välbefinnande.

Våra behandlingar
[menu name=Vara-behandlingar]
Upptäck själv
[menu name=Upptäck-själv]
Symtomguide A-Ö
[menu name=Symtomguide-A-Ö]
Hälsoartiklar
[menu name=Hälsoartiklar]
Om oss
[menu name=om-oss]
Kundservice
[menu name=Kundservice]
Group-5

Chatta med Kansei’s AI Zenya

Med Zenya får du en personligt anpassad hälsoplan, inte generiska råd!
Så fungerar det
bolt
Interaktiv diagnostik: Zenya analyserar dina symptom och ger skräddarsydda diagnoser baserat på dina specifika besvär och behov.
bolt
Tillgänglig överallt: Få omedelbar åtkomst till dina personliga dokument och behandlingsplaner var som helst, när som helst på Mina Sidor.
bolt
Kostnadseffektivt: Njut av en omfattande vårdlösning som är mer prisvärd än traditionella terapeutbesök.

Botanisera i kunskap på egen hand

Kansei bidrar aktivt med sin djupgående kunskap genom att författa artiklar skräddarsydda för att spegla våra patienters vardagsliv. Vi är övertygade om värdet i att främja självhjälp, och tror att informerad läsning i kombination med teknik och vår kunskap är nyckeln till detta.

[wpdreams_ajaxsearchpro id=1]