Kundservice
Kundservice

Ta steget mot en exceptionell upplevelse

Vi erbjuder en innovativ blandning av expertbehandlingar och modern teknik för att hjälpa dig att uppnå optimal hälsa. Från individanpassade behandlingsplaner till vår banbrytande AI Zenya, vi strävar efter att förändra din upplevelse av vård och behandling.

Hur kan vi hjälpa dig idag?

Group 166@2x
Group 401@2x

Mina sidor

Chatta med Kanseis AI-drivna
pexels-ketut-subiyanto

Kansei är framtidens hälsoklinik och utmanar branschen på dina villkor

Hos oss på Kansei, kan du njuta av nordisk zen medan du får vård från världsklass experter. Våra toppmoderna hälsokliniker hjälper dig att bli smärtfri snabbt.

Kansei’s AI har en precision som omdefinierar hälsolandskapet

Zenya representerar framtidens hälsohantering – snabb, intuitiv och fokuserad på dig. Vi på Kansei har övergett traditionella metoder och välkomnar en era där du tar kontrollen över din egen hälsa. Zenya, vår AI-expert på muskel- och ledhälsa, är ingen framtidsvision – den är din realitet, här och nu.

Med Zenya blir varje diagnos och behandling personlig. Inga generiska råd eller one-size-fits-all-lösningar. Vi pratar skräddarsydda planer, anpassade för dina unika behov och livsförhållanden. Zenya är inte bara en revolution inom hälso- och sjukvården – det är din personliga revolution. Välkommen till en värld där din hälsa verkligen är i dina händer.

Vanliga frågor och svar

Har ni en prislista för era behandlingar?

Ja, självklart har vi det. Du hittar den på kansei.se/prislista. Vi håller sidan uppdaterad med alla våra behandlingar och aktuella priser, du hittar också eventuella erbjudanden på den sidan eller på vår bokningssida.

Vad kan Kansei’s AI Zenya göra?

Zenya är vår egenutvecklade AI som är tränad av våra specialiserar för att behandla problem som orsakar smärta och nedsatt funktion i muskler och leder.

Om du upplever akuta eller långvariga besvär, använder Zenya manuella tekniker för att hjälpa dig att känna dig bättre och återfå din rörlighet. Du får en personlig diagnos och en skräddarsydd behandlingsplan för självhjälp.

Hur går det till att använda Zenya?

Att använda Zenya är enkelt. Börja med att beskriva dina symtom och besvär. Zenya kommer sedan att ställa följdfrågor för att förstå ditt problem bättre. Baserat på dina svar genererar Zenya en behandlingsplan och en personlig diagnos som är unik för dig.

Hur fortsätter jag en dialog om jag blivit bortkopplad?

Om du blir bortkopplad eller avbryter en dialog med Zenya, får du en kod skickad till din e-post. Använd denna kod för att återuppta din dialog på zenya.kansei.se. Du kan också återuppta en tidigare dialog direkt från “Mina sidor”. Du kan även läsa mer om fler detaljerade FAQ-frågor kopplade till Zenya här. 

Erbjuder ni alla behandlingar på alla hälsokliniker?

Vårt behandlingsutbud kan variera mellan olika hälsokliniker. För specifik information om tillgängliga behandlingar på en viss klinik rekommenderar vi att du kontaktar kliniken direkt eller läs mer kring klinikerna här.

Hur bokar man en behandling hos er?

För att boka en behandling hos oss kan du besöka vår vår bokningssida och följa bokningsprocessen.

På vilket sätt utmanar Kansei branschen?

Kansei strävar efter att revolutionera hälso- och sjukvårdsbranschen genom att integrera modern teknologi, som vår AI Zenya, för att erbjuda patientcentrerade lösningar. Genom att ge individer tillgång till direkt vägledning och rekommendationer strävar vi efter att göra vårdprocessen mer tillgänglig och effektiv. Läs mer om hur vi utmanar branschen här.

Hur vet jag vilken behandling jag behöver?

Om du är osäker på vilken behandling du behöver så rekommenderar vi dig att kontakta oss direkt. Då guidar vi dig rätt. 

Du kan också chatta dig fram till en diagnos med hjälp av vår AI Zenya. Läs mer här.

[wpdreams_ajaxsearchpro id=1]